Hazard en De Bruyne missen afsluitende training Belgen

1 juli 2021, 14:15

Het is nog allesbehalve zeker dat Eden Hazard en Kevin De Bruyne op tijd fit zijn om met België aan te treden tegen Italië. De twee sterspelers van bondscoach Roberto Martínez lieten de afsluitende training donderdagmiddag schieten. Vrijdagavond wacht de kwartfinale van het EK tegen de Italianen al.

Hazard en De Bruyne haakten allebei af tijdens de met 1-0 gewonnen achtste finale tegen Portugal. De aanvoerder ging in de slotfase naar de kant met hamstringklachten, terwijl de middenvelder van Manchester City vroeg in de tweede helft al uitviel met een pijnlijke enkel. Sindsdien verschenen Hazard en De Bruyne niet op het trainingsveld.

Het is sowieso nog niet bepaald het toernooi voor de sterkhouders. Hazard werd pas in de derde groepswedstrijd basisspeler nadat hij niet okselfris aan het toernooi begon. De Bruyne moest de eerste wedstrijd ook laten schieten vanwege een blessure aan zijn gezicht. Die kwetsuur liep hij op in de finale van de Champions League tegen Chelsea (0-1 nederlaag).

De selectie van Martínez reist later vandaag af naar Duitsland, waar de wedstrijd tegen Italië wordt afgewerkt in München. De Belgen zijn dit toernooi nog ongeslagen. Er werd gewonnen van Rusland (3-0), Denemarken (2-1), Finland (2-0) en Portugal (1-0). Door de uitschakeling van concurrenten als Duitsland, Frankrijk en Portugal groeit de hoop op de eindzege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen