Heracles-fans hopen op 'huilende' Pröpper na FC Twente-transfer

1 juli 2021, 13:44   Bijgewerkt: 1 juli 2021, 22:58

De transfer van Robin Pröpper naar FC Twente nadert volgens TC Tubantia en RTV Oost zijn voltooiing. Het zorgt voor boosheid en teleurstelling bij de fanatieke aanhangt van Heracles. Vak '74 komt dan ook met een statement via hun Facebookpagina nu de aanvoerder de overstap lijkt te maken naar de rivaal. 

'Er loopt altijd wel een speler met een gunfactor. Iemand die veel voor de club doet, het gezicht is van het team en ondanks een zware blessure de kans krijgt om volledig te herstellen. Iedereen heeft met hem te doen als hij huilend van het veld afstapt naar een ogenschijnlijk nieuwe blessure', wordt er gedoeld op de zware blessures die de verdediger had in zijn periode bij Heracles.

'Zo'n jongen gun je veel. Hard gewerkt, gestreden, niet altijd perfect, maar wel een hart voor de club. Een keuze om je zakken te vullen snappen we. Succes wensen we je dan, bedankt voor alles en we hopen je weer te zien bij onze club', wordt het statement vervolgd. Een overstap voor een goedgevulde portemonnee is geen probleem voor de fans, maar een overstap naar concurrent en rivaal FC Twente duidelijk wel.

De fans gunnen Pröpper niets meer en spreken zelfs de hoop uit dat het hem in zijn verdere loopbaan niet goed zal vergaan. 'We wensen je in dit bijzondere geval veel. Veel wat we niet zouden wensen als je had gekozen voor een mooie club in het buitenland. We kijken nu uit naar het moment dat je weer huilend van het veld afstapt.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen