'Villa wil City aftroeven met monstersalaris, Ronaldo wacht af'

'Villa wil City aftroeven met monstersalaris, Ronaldo wacht af'

30 juni 2021 – Aston Villa hoopt Jack Grealish uit handen te kunnen houden van Manchester City. De Engelse topclub heeft interesse in de Engelsman en wil hem voor meer dan honderd miljoen euro naar het Etihad Stadium halen, maar Villa stelt alles in het werk om dat te voorkomen.

Dat schrijft the Telegraph. Grealish behoort nu al tot een van de beter betaalde spelers bij Villa en kan met het ondertekenen van een nieuw contract tot de best betaalde spelers ter wereld gaan horen. De club van Anwar El Ghazi hoopt de local hero te overtuigen met een salaris van 175.000 euro per week. Dat komt neer op een krankzinnig jaarsalaris van 9,1 miljoen euro. Grealish maakte dinsdagavond indruk tijdens zijn invalbeurt tegen Duitsland, door bij beide treffers betrokken te zijn in de 2-0 zege.

Ronaldo
De toekomst van Cristiano Ronaldo is nog altijd ongewis. De 36-jarige steraanvaller van Juventus heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in Turijn, maar is sowieso niet van plan dat te gaan verlengen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano zijn er daardoor nu nog twee opties over: Juve wil de speler behouden of hem in de verkoop doen.

Ronaldo lijkt te azen op dat laatste, waardoor Juventus flink wat ruimte in het salarisbudget zou creëren. De Portugees staat jaarlijks voor 31 miljoen euro op de loonlijst. Dat betaalde hij overigens afgelopen seizoen deels uit: hij kroonde zich tot topscorer van de Italiaanse Serie A.

gerelateerd