FC Transfervrij: wie pikt deze spelers vannacht op?

30 juni 2021, 10:03   Bijgewerkt: 30 juni 2021, 23:52

Komende nacht is voor veel spelers een van de meest belangrijke momenten in hun loopbaan. Om klokslag 12 uur zijn de spelers met een aflopend contract namelijk transfervrij. Welke spelers zijn vanaf morgen gratis op te pikken? FCUpdate.nl zet de meest interessante namen op een rij.

De grote blikvanger in de lijst is uiteraard Lionel Messi, die over een aflopende verbintenis beschikt bij FC Barcelona. Volgens de laatste geruchten is Messi echter alsnog van plan zijn krabbel te zetten onder een nieuwe, tweejarige verbintenis in Camp Nou. De all-time topscorer van Barça zal echter ook nog de nodige aanbiedingen krijgen: onder meer Manchester City en Paris Saint-Germain hebben wel oren naar zijn komst.

PSG zal zich binnenkort waarschijnlijk ook gaan versterken met Gianluigi Donnarumma, die net als Giorgio Chiellini van Juventus uit zijn contract loopt bij AC Milan. Het is ook een interessant vraagstuk waar de toekomst van Sergio Ramos ligt. De captain van Real Madrid wil op zoek naar een nieuw avontuur, maar heeft nog geen keuze gemaakt over zijn nieuwe bestemming.

De vijver met transfervrije spelers is deze zomer erg rijk aan smaken. Zo zijn ook Jerome Boateng (Bayern München), Juan Mata (Manchester United), Javi Martínez (Bayern München) en Patrick van Aanholt (Crystal Palace) na vandaag werkloos. Laatstgenoemde zou onder meer de interesse van Ajax en PSV hebben gewekt.

Ook spelers als Georginio Wijnaldum, Sergio Agüero en Memphis Depay waren transfervrij, maar zij hebben al een nieuwe club gevonden. Wijnaldum heeft gekozen voor een stap naar het Franse Paris Saint-Germain, terwijl Memphis en Agüero voor FC Barcelona hebben gekozen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen