Pinas in de Champions League, Immers overweegt te stoppen

30 juni 2021, 08:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Shaquille Pinas heeft een bijzonder fraaie transfer overgehouden aan de roemloze degradatie met ADO Den Haag. De 23-jarige verdediger verruilt de Hofstad transfervrij voor een avontuur bij het Bulgaarse Ludogorets, waar hij in de voorronde van de Champions League mag hopen op een plek tussen de Europese elite. 

Pinas wordt bij Ludogorets ploeggenoot van Sergio Padt, die deze zomer vanuit Groningen dezelfde weg bewandelde. Pinas was de afgelopen seizoenen basisspeler bij ADO Den Haag en kwam in totaal tot tachtig optredens in het groen-geel. Daarin was hij zes keer trefzeker. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord en FC Dordrecht kon met zijn club niet voorkomen dat het op de laatste plaats eindigde.

Immers

Lex Immers zet vermoedelijk binnenkort een punt achter zijn fraaie loopbaan. De 35-jarige middenvelder van NAC Breda kampt de laatste maanden geregeld met fysieke ongemakken en overweegt de stekker uit zijn carrière te trekken, zo meldt BN De Stem. Immers ontbrak afgelopen vrijdag tijdens de eerste training van de Bredanaars en blijkt al langer na te denken over zijn toekomst.

Immers heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in het Rat Verlegh Stadion, maar weet niet of hij nog een bijdrage kan leveren in de Keuken Kampioen Divisie. De Hagenaar brak door bij ADO Den Haag en speelde jaren in de basis bij Feyenoord. Immers droeg ook de shirts van Cardiff City en Club Brugge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen