'Feyenoord overweegt contract Jørgensen te verscheuren'

30 juni 2021, 12:47

Feyenoord hoopt spoedig afscheid te nemen van Nicolai Jørgensen. De Dens spits heeft aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging en ook de club staat niet onwelwillend tegenover een verkoop, maar de spits heeft geen haast in zijn zoektocht. Jørgensen traint inmiddels niet meer mee bij Feyenoord.

De Rotterdammers hopen de spits snel van de hand te doen, aangezien ze zijn forse salaris nu nog altijd moeten doorbetalen. Door middel van een vertrek creëert de club ruimte in het salarisbudget voor nieuwe spelers. Volgens Hans Kraaij Junior hoopt de club op een snel vertrek. "Ze wachten nog veertien dagen of er een transfersom gaat worden geboden", vertelde de analyticus dinsdagavond bij De Oranjezomer.

"Anders verscheuren ze zijn contract en krijgen ze wat ruimte in het salarisbudget. Hij staat ervoor open om niet zijn volledige salaris uitbetaald te krijgen, want in dat geval is hij transfervrij." Jørgensen heeft nog een contract tot volgend jaar zomer in de Kuip. De club mocht na het kampioensjaar hopen op een bedrag van rond de zeventien miljoen euro voor de spits, maar hij is in waarde flink gekelderd.

Een gratis vertrek ligt nu dus voor de hand voor de spits die in het seizoen 2016/17 liefst 21 keer tot scoren kwam. Blessures en een vormcrisis lieten zijn marktwaarde de laatste jaren instorten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen