'PSG wil doorpakken met Ramos; duur van contract nog obstakel'

29 juni 2021, 23:37

Paris Saint-Germain lijkt grote kans te maken om de clubloze Sergio Ramos binnen te halen. De geruchten dat de Franse grootmacht zijn nieuwe club zou worden, gingen al langer, maar pas nu maakt de club er serieus werk van. Dat meldde het Franse L'Équipe dinsdagavond. 

De krant schreef hoe de eerdere geruchten die speler en club aan elkaar linkten, enkel bedoeld waren om Ramos een betere onderhandelingspositie te bieden in zijn contractonderhandelingen met Real Madrid. Nu een verlenging van zijn verbintenis daar niet meer aan de orde is, is de overstap echter wel een serieuze mogelijkheid.

De duur van het contract is op dit moment het grootste obstakel. Waar de 35-jarige Ramos graag een contract voor twee jaar wil, is PSG hooguit bereid een contract van één jaar voor te schotelen, met een optie voor een tweede seizoen. Hetzelfde verschil zorgde er eerder voor dat hij en Real Madrid er uiteindelijk niet uitkwamen. 

Paris Saint-Germain moet echter haast maken, meent het Spaanse Marca. Volgens die krant zijn er namelijk nog twee andere clubs geïnteresseerd in de centrumverdediger. Welke clubs het zijn, wordt niet vermeld. Onder meer Chelsea, Manchester City, Manchester United en AC Milan werden eerder al in verband gebracht met Ramos. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen