Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Neuer: "Triest dat het fantastische tijdperk Löw zo eindigt"

Neuer: "Triest dat het fantastische tijdperk Löw zo eindigt"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 juni 2021 – Joachim Löw kende dinsdagavond een pijnlijk einde van zijn vijftienjarige periode als bondscoach van Duitsland. Dit EK had zijn laatste succes met Die Mannschaft moeten zijn, maar in de achtste finale was Engeland met 0-2 te sterk. "Alle spelers zijn momenteel doodstil", vertelde hij over de sfeer in de kleedkamer na afloop.

"Allereerst is het een grote teleurstelling voor ons allemaal", begon Löw, geciteerd door de Duitse tak van Sky Sport. "We hoopten op meer en het vertrouwen was er absoluut. In wedstrijden als deze is het belangrijk dat je de weinige kansen die je hebt benut. We kregen twee grote kansen via Timo Werner en Thomas Müller, maar hebben daar helaas geen doelpunten van gemaakt."

Zijn ploeg neemt de afzwaaiende bondscoach niets kwalijk. "Ik denk dat we de afgelopen vier weken hard en intensief hebben gewerkt en het team het goed gedaan heeft. Zaken als de gemiste kans van Thomas Müller, moet je accepteren. Meestal maakt hij ze wel. Dat hadden we vandaag nodig, maar dat kan ik hem niet kwalijk nemen."

Wat de volgende stap van Löw zelf wordt, is nog niet bekend. Wel weet hij dat de Duitse ploeg door zal gaan met Hansi Flick. Löw ziet de toekomst van Die Mannschaft zonder hem rooskleurig in. "Ik geloof dat sommige spelers zich nog zullen ontwikkelen. We hebben een aantal jonge spelers. Op het 'thuis-EK' in 2024 zullen sommige van hen op hun absolute top zitten. Ik denk dat we nog veel mogen verwachten."

Neuer
Ook aanvoerder Manuel Neuer baalde na afloop van het teleurstellende einde van het tijdperk Löw. "Na het laatste fluitsignaal keek ik naar de dugout. Het was een heel verdrietig gevoel toen ik Jogi zag. Hij is een geweldig persoon en alle spelers die onder hem gespeeld hebben, hebben veel aan hem te danken. Hij heeft voor een fantastisch tijdperk gezorgd en dat het vandaag zo eindigt, is natuurlijk jammer en triest." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd