'Feyenoord vindt in Israëlisch international opvolger Marsman'

29 juni 2021, 20:45

Feyenoord lijkt een opvolger voor de naar Amerika vertrekkende Nick Marsman te hebben gevonden.

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano moet de nieuwe back-up keeper worden achter Justin Bijlow. De 31-jarige Israëliër loopt deze zomer uit zijn contract bij het Schotse Hibernian FC en is dus transfervrij op te pikken.

Volgens het Algemeen Dagblad is een akkoord tussen Feyenoord en de doelman dichtbij. Mocht dat het geval zijn, dan hebben de Rotterdammers daarmee ook direct de ervaren keeper gevonden die het als vervanger van Marsman graag wilde. Marsman moest vorig jaar immers de nodige keren in actie komen, door verschillende blessures bij eerste keeper Bijlow.

Marciano stond sinds 2016 onder contract bij Hibernian, waar hij meestal eerste keeper was. Daarnaast is hij 27-voudig Israëlisch international en stond hij in zestien van de laatste achttien duels van zijn land onder de lat. Marciano speelde eerder in zijn carrière voor Royal Excel Moeskroen en het Israëlische FC Ashdod, waar hij nog enkele keren op huurbasis terugkeerde.

Voor Feyenoord begint de transferzomer nu echt op gang te komen. Eerder op de dag werd duidelijk dat Feyenoord nog twee Noorse talenten wil binnenhalen, nadat eerder de transfer van Marcus Holmgren Pedersen al werd afgerond. Andersom is Jordy Wehrmann vertrokken naar FC Luzern, lijkt ook Wouter Burger naar Zwitserland - in zijn geval FC Basel - te gaan en staat Steven Berghuis op het punt om de pikante transfer naar aartsrivaal Ajax te maken. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen