Toornstra neemt nieuw telefoonnummer na lekken screenshot

29 juni 2021, 11:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jens Toornstra heeft een nieuw telefoonnummer genomen nadat maandag een screenshot van de groepsapp van de Feyenoord-selectie lekte. Hoewel er een poging was gedaan om alle telefoonnummers af te schermen, kon die van de 32-jarige middenvelder alsnog worden ontrafeld.

Op Instagram maakt Toornstra bekend dat hij van telefoonnummer heeft moeten veranderen. Dat doet hij met een kwinkslag. 'Bedankt voor alle inzendingen! Ik heb de leukste uitgekozen, de lijnen zijn nu gesloten! #nieuwtelefoonnummer' De middenvelder deelt daarbij een afbeelding van hemzelf met een gefotoshopt kaal hoofd, waardoor hij lijkt op de Vlaamse stand-upcomedian Philippe Geubels.

Uit het gelekte screenshot valt op te maken dat Steven Berghuis de groepsapp van de Feyenoord-selectie heeft verlaten. Dat ligt in lijn met de berichtgeving van de afgelopen dagen. Berghuis is hard op weg naar Ajax, zo lijkt het. Sportmarketeer Chris Woerts gaf maandag bij De Oranjezomer aan dat de deal zelfs al rond is.

Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, is de transfer een kwestie van dagen. "Ajax is de enige club die zich officieel heeft gemeld. Ook geen Duitse clubs. Hij wil naar Ajax. Hij wil Champions League spelen en prijzen winnen", laat hij dinsdag weten bij VI EK Live.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen