Onana heeft er een optie bij als hij zijn contract uitdient

29 juni 2021, 08:14   Bijgewerkt: 29 juni 2021, 08:27

De vertegenwoordigers van André Onana hebben onlangs een ontmoeting gehad met Inter, zo claimt Fabrizio Romano. De doelman van Ajax is volgens de transferspecialist op dit moment echter nog geen doelwit van de kampioen van Italië.

Onana komt volgens Romano pas serieus in beeld bij Inter als hij over een jaar zonder club zit. Dat is het geval als Ajax er niet in slaagt om de doelman uit Kameroen deze zomer of in de winterse transferperiode te verkopen. Helemaal ondenkbaar is dat niet. The Athletic schreef gisteren nog dat Onana zou overwegen om zijn contract bij Ajax uit te dienen om in de zomer van 2022 de Amsterdamse club transfervrij te verlaten.

Ajax wil Onana het liefst deze zomer nog verkopen. Arsenal heeft de 25-jarige keeper op de korrel, maar volgens Romano is er nog geen bod uitgebracht door de Londense club. Een aantal Franse clubs ziet Onana ook als optie. AS Monaco is een van de clubs uit de Ligue 1 die zijn oog heeft laten vallen op Onana, zo werd eerder deze week bekend.

Het internationaal sporttribunaal CAS bepaalde kortgeleden in een hoger beroep dat de dopingschorsing van Onana wordt verkort naar negen maanden. Daardoor mag de keeper vanaf 4 november 2021 weer in actie komen. Bij Ajax gaat men ervan uit dat Onana zijn laatste wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA heeft gespeeld. Met de komst van Remko Pasveer en Jay Gorter hebben de Amsterdammers voorgesorteerd op het vertrek van Onana.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen