Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Belgen missen mogelijk supersterren in kwartfinale tegen Italië

Belgen missen mogelijk supersterren in kwartfinale tegen Italië

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 juni 2021 – België moet vrezen dat het in de kwartfinale van het Europees kampioenschap tegen Italië zonder de twee grootste sterren moet aantreden. Kevin De Bruyne en Eden Hazard hielden blessures over aan de achtste finale tegen Portugal, die met 1-0 werd gewonnen. De kans op het meespelen van het topduo is vijftig procent.

Dat bevestigt bondscoach Roberto Martinez op de persconferentie. "Het is eigenlijk best positief voor ons", aldus de Spanjaard. Ze hebben allebei geen structurele problemen, dus ze blijven onderdeel van onze selectie. Maar we moeten racen tegen de klok. Vrijdag volgt al de wedstrijd tegen Italië, ik vrees dat het moeilijk wordt om ze volledig fit te krijgen."

Toch sluit Martinez het nog niet uit. "We gaan het gewoon heel goed in de gaten houden. Ik weet in ieder geval zeker dat Eden en Kevin op tijd fit zijn als we de halve finale zouden halen. Ik denk dat voor vrijdag de kans 50-50 is dat ze spelen." De Bruyne moest zich kort na rust laten wisselen met een enkelblessure, terwijl Hazard naar de kant werd gehaald met hamstringklachten.

De Belgen slaagden erin de eerste vier duels van het EK te winnen. Alleen opponent Italië slaagde daar ook in. De Belgen waren in de groepsfase de baas over Denemarken, Rusland en Finland, terwijl Portugal in de achtste finale werd verslagen met 1-0. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd