'Ajax grijpt naast talentvolle ex-Feyenoorder uit Bundesliga'

28 juni 2021, 16:18

Melayro Bogarde gaat binnenkort zijn krabbel zetten onder een nieuwe verbintenis bij TSG Hoffenheim. De negentienjarige centrumverdediger lag nog tot de zomer van 2022 vast, maar gaat zijn verblijf met twee jaar extra verlengen. Onder meer Ajax had de voormalig jeugdspeler van Feyenoord op de korrel, maar Bogarde gaat niet in op die avances.

Bogarde is overtuigd geraakt van de plannen van zijn club Hoffenheim, waar de laatste jaren wordt gewerkt aan een wederopbouw. Het moet de club richting de (sub)top van Duitsland brengen. Bogarde had deze zomer genoeg opties om zijn carrière een impuls te geven, maar hij besluit in de Bundesliga te blijven. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano waren naast Ajax ook FC Barcelona en clubs uit de Premier League in de markt.

De Rotterdamse verdediger kwam dit seizoen tot negen optredens in de Bundesliga. Bovendien kwam hij viermaal in actie in de Bundesliga. De voormalig jeugdspeler van Feyenoord, wiens oom Ajax-assistent Winston Bogarde is, geldt in Duitsland als een van de grootste talenten. In 2018 verliet hij de Feyenoord-jeugd voor een avontuur bij Hoffenheim.

Zijn trainer bij Hoffenheim, Sebastian Hoeness, was afgelopen januari nog complimenteus over de verdediger. "Hij doet het momenteel erg goed, heeft enorme ambities en een geweldige toekomst voor zich. Zo lang hij tenminste hard blijft trainen, zoals hij nu doet", zei hij in gesprek met de Duitse pers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen