Transferspecialist Schira: KNVB ontslaat De Boer

28 juni 2021, 08:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Groot nieuws vanuit de Italiaanse transferspecialist Nicolò Schira: hij schrijft dat de Frank de Boer op het punt staat om ontslagen te worden als bondscoach van het Nederlands elftal. Veel leden van de KNVB zouden niet tevreden zijn over de prestaties op dit EK, waarop Oranje zondagavond werd uitgeschakeld door Tsjechië. Een breuk is daardoor een zekerheid. 

De bondscoach gooide zelf na de wedstrijd in elk geval nog niet de handdoek in de ring, maar met de huidige ontwikkelingen lijkt een vertrek onvermijdelijk. Volgens de Italiaanse transferspecialist Schira, die weliswaar minder invloedrijk en groot is dan bijvoorbeeld Fabrizio Romano maar zeker wel een gerenommeerde naam is in het geruchtencircuit, gaat de voetbalbond hem dus ontslaan.

Lees ook: Positie De Boer onhoudbaar: "Hij heeft volledig gefaald"

Op welke termijn dat zal gebeuren, is nog niet bekend gemaakt door de transfergoeroe. Als De Boer inderdaad vertrekt, dan komt zijn periode al na vijftien officiële interlands ten einde. Daarin werd verloren van Mexico, Turkije en dus Tsjechië, speelde het gelijk tegen Bosnië (0-0), Italië (1-1), Spanje (1-1) en Schotland en werden acht ploegen verslagen.

Over zijn eigen toekomst wilde de bondscoach zelf na het echec tegen Tsjechië nog niet te veel kwijt. "Daar hoef ik nog geen antwoord op te geven, daar gaan we rustig over nadenken. Op dit moment hebben we een ongelooflijke kater, ook de spelers en fans. We hadden de fans graag wat willen geven, maar dat is niet gebeurd", sprak De Boer desgevraagd over zijn eigen toekomst. Mogelijk is die dus al bezegeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen