Van der Vaart: "Het moet een beetje van hem komen"

27 juni 2021, 19:04

Rafael van der Vaart is niet bepaald onder de indruk van het spel van het Nederlands elftal in de eerste helft tegen Tsjechië. Als de voormalig middenvelder op de stoel van bondscoach Frank de Boer zou zitten, dan zou hij Marten de Roon in de rust wisselen.

"Ik vind het niet best, moet ik heel eerlijk zeggen", begint Van der Vaart bij de NOS zijn analyse. Volgens de analist vallen vooral de spelers van wie veel wordt verwacht tegen. "Memphis speelt slecht, Wijnaldum heb ik helemaal niet gezien, De Roon levert veel in. We hebben mazzel dat De Ligt een aantal keer geweldig ingrijpt. Jongens, jongens, jongens, wat zijn wij blij met De Ligt", doelt hij op de ingreep waarmee hij een Tsjechisch doelpunt voorkwam. 

Positief is Van der Vaart over Donyell Malen, die het vertrouwen van De Boer vooralsnog niet beschaamt. "Hij is altijd onderweg, dat hebben we nodig. Het moet een beetje van hem komen op dit moment", aldus de voormalig international, die De Roon zou wisselen. "Het is vaker gebeurd dat hij in de rust wordt gewisseld en meestal gaat het daarna beter. Aan de bal is het niet best en hij heeft ook niet heel veel ballen afgepakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen