'United wil PSG aftroeven in strijd om wonderkind van Rennes'

27 juni 2021, 16:45

Manchester United is van plan om serieus werk te gaan maken van de komst van Eduardo Camavinga. De middenvelder heeft zijn zinnen echter gezet op een transfer naar Paris Saint-Germain, dat het maar niet eens kan worden met Stade Rennes. Daarom ruikt de Engelse topclub nu zijn kans.

De achttienjarige Camavinga geldt als een enorm talent en heeft bij Rennes een contract tot medio 2022. De middenvelder is niet van plan om die verbintenis te verlengen en daarom lijkt er deze zomer een grote transfer te gaan plaatsvinden. Camavinga wil zelf graag naar PSG, maar de onderhandelingen met Rennes verlopen niet bepaald soepel. De club uit Parijs wil vooralsnog niet voldoen aan de torenhoge vraagprijs.

Volgens het Franse medium RMC wil United daarom toeslaan en is er inmiddels contact met het management van Camavinga. De jongeling geeft zelf de voorkeur aan een langer verblijf in de Ligue 1, terwijl zijn huidige werkgever hem liever aan een buitenlandse club verkoopt. Die kans is er ook voor de ploeg uit het Westen van Frankrijk. Camavinga wordt namelijk ook gelinkt aan Borussia Dortmund, Liverpool, Real Madrid en Bayern München.

Rennes wilde in eerste instantie liefst honderd miljoen euro zien voor Camavinga, die op zestienjarige leeftijd zijn debuut maakte in de hoofdmacht. Dat bedrag is echter niet realistisch omdat zijn contract over een jaar afloopt. Het is niet bekend wat Rennes inmiddels hoopt te vangen voor de jeugdinternational. Camavinga speelde tot nu al 82 wedstrijden in het eerste elftal van Rennes. Op het EK bleef hij onlangs op de bank tegen Jong Oranje.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen