Weggelopen Bale geeft toch duidelijkheid over toekomst bij Wales

27 juni 2021, 14:22

Gareth Bale was zaterdagavond not amused toen de aanvaller werd gevraagd naar zijn toekomst als international van Wales, maar is een dag later tóch ingegaan op het vraagstuk. "Ik wil graag doorgaan als international", zei hij daags na de uitschakeling op het EK 2020. Hij droomt zelfs van deelname aan het WK in Qatar met zijn land. 

Dat heeft Bale laten weten tegenover S4C. Vermoedelijk was hij zaterdagavond na de ietwat pijnlijke uitschakeling emotioneel, dat hij de vraag ontweek en besloot om weg te lopen. "Er worden veel domme vragen gesteld, maar voor mij is het duidelijk dat ik heel graag voor mijn land wil spelen", zei de aanvaller, waarbij hij ditmaal dus wel inging op zijn toekomst.

"Ik zal willen blijven spelen voor Wales, tot de dag dat ik stop met voetbal", wilde Bale van geen stoppen als international weten. "We zijn bovendien net begonnen aan de WK-kwalificatiecyclus en we moeten onze ervaring van dit EK meenemen naar die wedstrijden."

Bekijk ook: Bale loopt boos weg bij interview na uitschakeling Wales

Overigens nam bondscoach Robert Page het na de verloren wedstrijd tegen Denemarken (0-4) nog op voor de boze Bale. "Wat heeft het voor zin om over zijn toekomst te beginnen, als iemand net van het veld afloopt? Dan zijn er veel emoties, dus Gareth deed denk ik het juiste door even weg te lopen", stelde de keuzeheer tegenover het medium. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen