Verbeek vindt derde aanwinst bij Sparta, VVV shopt in Duitsland

27 juni 2021, 13:49

Gertjan Verbeek heeft in korte tijd zijn derde aanwinst gepresenteerd voor het komende seizoen. Na Maarten Pouwels (SC Cambuur) en Ramon Leeuwin (AZ) heeft de ervaren coach Bradly van Hoeven (21) naar Almere City FC gehaald. Hij komt over van Sparta Rotterdam en was afgelopen seizoen op huurbasis in dienst van Go Ahead Eagles.

Dat heeft Almere City FC zondag bekend gemaakt. Afgelopen seizoen speelde de bij Sparta opgeleide Van Hoeven nog 35 officiële wedstrijden namens Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie, waarin hij negenmaal scoorde en vijf assists gaf. Namens de Kasteelheren kwam hij slechts tot één officieel optreden, dat was nog in de Eerste Divisie.

"Bradly heeft afgelopen jaar een uitstekend seizoen gedraaid bij Go Ahead Eagles, met veel goals en assists", looft technisch manager Teun Jacobs de kersverse aanwinst. "Hij is een buitenspeler die met zijn snelheid en vaardigheid achter de laatste linie van de tegenstander probeert te komen. Het type speler dat wij zochten. We zijn erg blij dat we Bradly hebben kunnen halen."

VVV-Venlo shopt weer in Duitsland

Verder kwam er ook transfernieuws vanuit Venlo: ondanks de degradatie blijft de plaatselijke VVV shoppen in de Duitsland. Verdediger Brian Koglin komt over van de Duitse 3. Ligaclub 1.FC Magdeburg en tekent een contract voor twee seizoenen. Hij werkte eerder samen met trainer Jos Luhukay.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen