Ajax start voorbereiding met onder anderen verdediger Magallán

27 juni 2021, 10:41   Bijgewerkt: 27 juni 2021, 17:39

Ajax is dit weekend de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. Erik ten Hag miste weliswaar nog ongekend veel spelers bij het eerste weekend van de voorbereiding, maar toch stond er een uiterst volle selectie op het veld. 

Een van de meest opmerkelijke namen, is die van Lisandro Magallán (27). De ervaren centrale verdediger werd afgelopen seizoen verhuurd aan Crotone, maar die club nam hem ondanks 28 gespeelde Serie A-wedstrijden niet definitief over van de Amsterdammers. Daardoor stond de Argentijn afgelopen weekend weer op het trainingsveld in Amsterdam.

Ook de afgelopen seizoen aan FC Twente verhuurde Danilo Pereira deed mee bij de selectie van Ten Hag, bij wie Mitchell van der Gaag ook zijn opwachting maakte in de technische staf van Ajax. Ook Noussair Mazraoui, Zakaria Labyad en Sean Klaiber waren alweer van de partij: zij hebben geen vakantie meer.

Verder waren er nog veel jeugdspelers die meededen bij Ajax, dat heel veel internationals nog miste vanwege interlandverplichtingen en/of vakantie. Kian Fitz-Jim, Youri Regeer en Naci Ünüvar, Amourricho van Axel Dongen en Anass Salah-Eddine waren van de partij, net als zomeraanwinsten Remko Pasveer en Jay Gorter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen