De Boer verwacht veel van Malen: "De kwaliteit spat er vanaf"

26 juni 2021, 22:47

Het is nog even afwachten of Donyell Malen zijn basisplaats bij het Nederlands elftal behoudt, maar dat Frank de Boer het ziet zitten in de aanvaller van PSV staat vast. Op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Tsjechië was de bondscoach vol lof over Malen, die rijp lijkt voor een stap naar de Europese top.

Ruud van Nistelrooij gaf onlangs in een interview met De Telegraaf aan dat Malen bezig is aan zijn internationale doorbraak. "In dat opzicht heeft Ruud gelijk, iedereen kijkt naar dit toernooi. Hij zal het elke keer als hij speelt moeten laten zien. In mijn ogen heeft hij de kwaliteiten om internationaal een grote speler te worden. Als je een kenner bent, zie je de kwaliteiten bij hem er van af spatten. Vandaar dat iedereen zeer gecharmeerd van hem is", aldus De Boer tijdens het persmoment.

Ook Georginio Wijnaldum kreeg complimenten van de bondscoach. "Hij is voor ons een heel belangrijke speler. Op en om het veld geeft hij het goede voorbeeld. Zijn strijd, kwaliteiten en doelpunten zijn van ongelooflijke waarde. Hij is ook een verbinder in de selectie met zijn bekende smile. Hij kan ook heel duidelijk zijn waar hij voor staat. In mijn ogen is hij een compleet mens waar je graag mee omgaat."

Over de situatie van Steven Berghuis, die in verband wordt gebracht met een overgang naar Ajax, wilde De Boer zich niet uitlaten. "Ik hou me alleen maar bezig met het EK. Wat Ajax een Feyenoord doen ga ik me niet over uitlaten. Laat ik het lekker bij het EK houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen