Streuer bevestigt intentie van pikante transfer en Locadia-gerucht

26 juni 2021, 16:21

FC Twente heeft hier en daar al wat transfers afgerond, maar er komt zeker meer. Dat heeft technisch directeur Jan Streuer laten weten aan Voetbal International. Twente heeft grote interesse in het overnemen van Robin Pröpper, die bij de buurman uit Almelo speelde. Hij is transfervrij en dus interessant voor de Tukkers.

Pröpper staat al sinds 2016 onder contract bij Heracles, maar hij gaat zijn aflopende contract niet verlengen. Daardoor kan hij begin juli uitkijken naar een andere club. FC Twente ziet zijn kans schoon en gaat proberen de centrale verdediger in te lijven. Streuer kiest ervoor om open kaart te spelen over de interesse. "Dat hoeft officieel niet, maar we hebben een prima relatie met Heracles."

Verder viel ook de naam van Jürgen Locadia. De spits werd afgelopen seizoen gehuurd door FC Cincinnati van Brighton and Hove Albion, maar de club van Jaap Stam lichtte de koopoptie niet. Daardoor keert Locadia (tijdelijk) terug in Engeland. Streuer bevestigt dat zijn naam op het lijstje van Twente staat. "Hij is een speler die we kennen, dat wil niet zeggen dat we nu met hem bezig zijn. Zijn naam is gevallen. Er zijn meerdere opties voor die positie, daar kan ik nu nog weinig over zeggen. Het is een lastige positie."

Eerder haalde FC Twente Virgil Misidjan al binnen. De buitenspeler kwam transfervrij over van PEC Zwolle. Ook verzekerde het zich van de diensten van Lars Unnerstall en Kik Pierie. Zo krijgt de selectie langzaam vorm en blijft het op zoek naar versterkingen, voornamelijk in de aanval. Ook de naam van Jody Lukoki viel meerdere malen in de afgelopen weken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen