Eto'o adviseert Messi: "Weet dat Laporta interessant plan heeft"

26 juni 2021, 15:55

Een jaar geleden leek het er sterk op dat Lionel Messi zijn grote liefde FC Barcelona zou verlaten. De Argentijn had met Barcelona net een dramatisch seizoen achter de rug en wilde graag vertrekken uit Catalonië. De wereld ziet er momenteel heel anders uit, want Ronald Koeman heeft Messi weer aan het voetballen gekregen. Het is echter nog altijd de vraag of Messi zijn club trouw blijft.

Dat Messi het meer naar zijn zin heeft dan vorig seizoen, is aan alles zichtbaar. Toch heeft hij nog niet aangegeven per se te willen blijven. Samuel Eto'o speelde in het verleden samen met Messi en hoopt er stellig op dat de buitenspeler blijft. "Ik kan me Leo niet voorstellen met een ander shirt. Het is zijn club, zijn thuis, zijn liefde. Ik denk niet dat zijn al dan niet langere verblijf een geldkwestie is", vertelt hij aan Marca.

Daarmee doelt hij op het feit dat de keuze van Messi zal afhangen van zijn gevoel. Binnen Barcelona doen ze er alles aan om de vedette binnen boort te houden. Zo weet Eto'o ook dat Laporta een interessant project met Messi heeft. "Leo is Barcelona en Barcelona is Messi. Ik weet dat Laporta een interessant plan met hem heeft en dat is zeer betrouwbaar."

Lees ook: Fabrizio Romano stelt Barcelona-fans gerust over Lionel Messi

In ieder geval is Barcelona druk bezig om de voorhoede te versterken. Sergio Kun Agüero en Memphis werden transfervrij overgenomen. Volgens Eto'o is vooral eerstgenoemde een flinke aanwinst. "Met hem en Messi heb je gewoon zestig doelpunten in huis. Ik vraag God alleen om hen te beschermen tegen blessures." Eto'o speelde 144 wedstrijden voor Barcelona en maakte meer dan honderd doelpunten. Het vertrek naar Inter heeft hem destijds ook wel pijn gedaan. "Wie had niet graag in Barcelona willen spelen? Maar het was tijd voor iets nieuws."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen