'Van Bommel aast naast Berghuis op nog een Nederlander'

26 juni 2021, 12:50

De toekomst van Steven Berghuis ligt in het ongewisse. Ajax lijkt serieuze interesse te hebben in de diensten van de buitenspeler, maar ook Wolfsburg zou de aanvaller naar verluidt graag overnemen. Dat is overigens niet de enige Nederlandse aanvaller waar Wolfsburg in is geïnteresseerd, want het houdt namelijk ook Arnaut Danjuma Groeneveld nauwlettend in de gaten.

Dat nieuws wordt naar buiten gebracht door transferexpert Fabrizio Romano. Zijn huidige club Bournemouth zou bij de juiste prijs willen meewerken aan een vertrek van de buitenspeler. Volgens Romano is Wolfsburg niet de enige geïnteresseerde club, maar azen er meerdere clubs op Groeneveld. Hij zou dan onder trainer Mark van Bommel komen te spelen en samen met spits Wout Weghorst.

Arnaut Danjuma Groeneveld komt uit de jeugdopleiding van PSV. Voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren speelde hij slechts één wedstrijd, waarna hij naar N.E.C. vertrok. In Nijmegen maakte hij grote indruk door twaalf doelpunten in veertig wedstrijden te maken. Via Club Brugge, waar hij het eveneens goed deed, kwam hij bij Bournemouth terecht.

Lees ook: Goal Danjuma niet genoeg voor Premier League-voetbal

Mede wegens blessures werd zijn eerste jaar geen doorslaand succes, maar dit seizoen heeft hij de draad weer aardig opgepakt. Danjuma speelde in het Championship 33 wedstrijden en liet zien over een goede dribbel te beschikken. In zijn optredens maakte hij vijftien doelpunten en daarnaast was hij ook nog eens zeven maal aangever. Met Bournemouth lukte het net niet op promotie te bewerkstelligen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen