PSV schakelt razendsnel en sluit deals over Baumgartl en Piroe

25 juni 2021, 22:34

Nog geen twee uur nadat PSV naar buiten bracht dat het mee wil werken aan een afscheid van Timo Baumgartl en Joël Piroe heeft de club overeenstemming bereikt met andere clubs over de transfers. De overgang van Timo Baumgartl is al in kannen en kruiken, alleen moet de bevestiging vanuit de clubs nog komen. PSV lijkt ook al rond te zijn met een transfer van Piroe, maar daar moet het nog even geduld voor hebben.

Baumgartl wordt komend seizoen verhuurd aan Union Berlin, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Berlijnse club speelt op het hoogste niveau in Duitsland en eindigde dit seizoen ontzettend knap op de zevende plek in de Bundesliga. Dat betekent dat Baumgartl zich op mag maken voor Europees voetbal, want Union speelt in de voorronde van de Europa Conference League.

Het Eindhovens Dagblad heeft tevens details over de toekomstige club van Piroe. Hij staat namelijk voor een overgang naar Swansea City. De clubs zijn er onderling al uit en ook de club en de speler zijn eruit, maar toch laat de transfer nog even op zich wachten. Na de Brexit gelden er namelijk gecompliceerde regels, waardoor juristen momenteel aan het uitzoeken zijn hoe Piroe zijn werkvergunning kan regelen.

Lees ook: PSV'er van 10 miljoen mag weg

Zo neemt PSV (tijdelijk) afscheid van twee spelers en dat geeft financiële ruimte om ook weer wat nieuws aan te trekken. Eerder deze week werden aanwinsten Davy Pröpper en Marco van Ginkel al gepresenteerd, maar zij zullen zeker niet de laatste Eindhovense transfers zijn. Roger Schmidt bouwt rustig verder aan een elftal dat competitief zal moeten zijn aan Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen