Monaco ontving 'nee' van Ajax en Onana en schakelt naar Bayern

25 juni 2021, 18:56

Ajax-doelman André Onana zit momenteel nog altijd een dopingschorsing uit. Tot aan 4 november van dit jaar mag hij geen wedstrijden spelen, maar toch is hij in trek. Diverse Europese topclubs hebben al interesse getoond in de Kameroener en ook AS Monaco heeft zich bij Ajax gemeld. De Franse club kwam er echter zowel met Ajax, als met de doelman zelf niet uit.

Dat melden diverse bronnen, waaronder transferspecialist Fabrizio Romano, Sport 1 en RMC Sport. Monaco wilde Onana graag overnemen van Ajax, maar had niet genoeg te bieden. Onana wil zelf graag een transfer maken en heeft nog een contract voor een jaar. Dat contract wil Ajax graag verlengen, maar de doelman voorlopig nog niet.

Doordat Monaco een nul op het rekest kreeg, heeft het snel geschakeld naar een andere doelman. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid namelijk de jonge doelman Alexander Nübel van Bayern München overnemen op huurbasis. De Duitse goalie kende zijn doorbraak bij Schalke 04 op jonge leeftijd en dwong een overgang naar de landskampioen af. Voor Bayern speelde hij tot op heden vier duels en hij zal voor twee jaar verhuurd worden.

Lees ook: 'Ajax en Arsenal akkoord over Onana

Bayern München heeft met Manuel Neuer een uitstekende eerste doelman en is daardoor bereid om de 24-jarige keeper uit te lenen aan Monaco. Daar zal hij de concurrentiestrijd moeten aangaan met Vito Mannone en Benjamin Lecomte. Monaco eindigde dit seizoen derde in de Ligue 1 en speelt daardoor in de voorronde van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen