Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Twente doet zaken met Man City en huurt Costa Ricaans toptalent

Twente doet zaken met Man City en huurt Costa Ricaans toptalent

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 juni 2021 – FC Twente heeft de strijd om de handtekening van Manfred Ugalde (midden op foto) gewonnen, zo bericht Tubantia. De club uit Enschede gaat de negentienjarige spits uit Costa Rica voor één seizoen huren van Manchester City.

Met Ugalde haalt Twente een speler binnen die een grote toekomst wordt toegedicht. Manchester City nam de jonge aanvaller een jaar geleden over van Deportivo Saprissa en stalde hem vervolgens direct bij satellietclub Lommel SK, waar Ugalde het voorbije seizoen indruk maakte.

Ugalde was op het tweede niveau van België goed voor elf doelpunten en drie assists in 22 wedstrijden. Daarmee hoefde hij slechts vier spelers boven zich te dulden op de topscorerslijst. Ugalde verblijft op dit moment in Costa Rica en zodra hij zijn werkvergunning binnen heeft, komt hij naar Nederland.

Ilic
Twente doet dubbele zaken met Man City, want ook Luka Ilic wordt gehuurd van de Engelse topclub. De Servische middenvelder speelde het afgelopen seizoen ook al op huurbasis in de Grolsch Veste. Eerder kwam hij in Nederland uit voor NAC Breda.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd