Heerenveen bijna rond met Mous; ook Van Hooijdonk op lijstje

Heerenveen bijna rond met Mous; ook Van Hooijdonk op lijstje

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juni 2021 – Erwin Mulder krijgt komend seizoen concurrentie onder de lat bij sc Heerenveen. Volgens technisch manager Ferry de Haan maakt de club op korte termijn de komst van Xavier Mous wereldkundig. Ook vertelde hij dat de club interesse heeft om Sydney van Hooijdonk transfervrij op te pikken.

De interesse in Mous gaf De Haan prijs aan Omrop Fryslân en Voetbal International. "Voor mijn komst (deze zomer, red.) was er al interesse voor Xavier", citeerde het eerstgenoemde medium. "Hij mag het gaan uitvechten met Erwin Mulder en dan zien we wel wie er tegen Go Ahead Eagles tussen de palen staat", doelde De Haan op de openingswedstrijd van de Eredivisie op vrijdag 13 augustus. 

De 25-jarige Mous vertrok deze zomer transfervrij bij PEC Zwolle, waar hij twee jaar onder contract stond en het afgelopen halfjaar eerste keeper was. Daarvoor, in het seizoen 2018/2019, keepte Mous nog voor Heerenveens rivaal SC Cambuur. In Heerenveen zal hij naar verluidt vrijdag medisch gekeurd worden, om vervolgens een contract voor twee seizoenen te tekenen. 

Van Hooijdonk
Ook voorin hoopt Heerenveen zich deze zomer te versterken door een concurrent voor Henk Veerman te halen. Voetbal International wist daarbij te melden dat Sydney van Hooijdonk, die na zijn vertrek bij NAC Breda eveneens transfervrij is, op het lijstje staat. Dat werd bevestigd door De Haan, al was er nog niet veel meer te vertellen. "We oriënteren ons op de posities voorin. We zijn op dit moment voor niemand concreet."

Reacties

gerelateerd