Kraay maakt Jörgensen met grond gelijk en hekelt zijn houding

22 juni 2021, 12:07

Deze week werd bekend dat Nicolai Jörgensen graag zo snel mogelijk wil vertrekken bij Feyenoord en dat de club hem zal laten gaan. De Deense spits kende een uitstekend eerste jaar bij de Rotterdammers door 21 doelpunten te maken en elf assists af te leveren. In de seizoenen daarop ging het echter flink bergafwaarts met de spits, waardoor hij zal vertrekken.

Hans Kraay jr. vertelt in een voetbalpraatprogramma van ESPN dat hij zich ontzettend stoort aan de negatieve houding van de spits. Hij kwam namelijk niet opdagen op de eerste training van het seizoen. "Hij kan toch gewoon zijn mond houden, zich melden op de eerste training en zichzelf het schompes werken? De meeste Feyenoord-supporters zullen er gelukkig geen slapeloze nachten van hebben."

De houding van Jörgensen stuit Kraay voornamelijk tegen de borst, gezien de matige prestaties van de spits in de afgelopen jaren. "Deze jongen hebben ze echt heel goed gehonoreerd afgelopen jaar. Hij heeft helemaal, helemaal, helemaal niets laten zien. Er zit geen enkele drive en beweging in deze speler. Het is als centrale verdediger zó makkelijk om tegen hem te spelen." Zo denkt de analist van ESPN dat Feyenoord beter af is zonder hem.

Lees ookJørgensen buiten selectie Feyenoord na vertrekwens

"Als je hem transfervrij laat gaan, levert dat een miljoen aan salaris op. Voor dat geld kun je een goede transfervrije speler halen, daar word je alleen maar beter van." Feyenoord ziet dus een spits vertrekken, maar Kraay zou nog even afwachten met het halen van een vervanger. "Ik zou wachten tot hij weg is, want ik heb niet het idee dat er vrachtwagens voor de deur staan om hem op te halen. Het is overigens heel goed dat de nieuwe trainer zo ingrijpt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen