Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mount en Chilwell in zelfisolatie na Schots coronanieuws

Mount en Chilwell in zelfisolatie na Schots coronanieuws

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 juni 2021 – De positieve coronatest van Billy Gilmour heeft ook gevolgen voor de Engelse ploeg. Ben Chilwell en Mason Mount moeten in zelfisolatie omdat zij nauw contact hebben gehad met de Schotse middenvelder.

Eerder op de dag werd bekend dat Gilmour een positieve coronatest heeft afgelegd en derhalve dinsdag niet in actie kan komen tegen Kroatië. Afgelopen vrijdag was hij nog basisspeler bij Schotland tegen Engeland.

Na het doelpuntloze gelijkspel had Gilmour nauw contact met zowel Chilwell als Mount. De drie spelers kennen elkaar goed, daar zij teamgenoten zijn bij Chelsea. Chilwell en Mount zijn na het Schotse coronanieuws negatief getest op corona.

Het is nog onduidelijk of Mount en Chilwell in actie kunnen komen als Engeland dinsdagavond in actie komt tegen Tsjechië. In Groep D staan de Engelsen met vier punten uit twee duels op de tweede plaats.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd