Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederland opgelet: de mogelijke tegenstanders komen in actie

Nederland opgelet: de mogelijke tegenstanders komen in actie

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 juni 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 22 juni.

Nieuws

Nederland weet meer over tegenstander
Dinsdagavond vindt de ontknoping van poule D plaats. De nummer drie uit deze poule is mogelijk de tegenstander van Oranje in de achtste finale. Ook zou het een van de ploegen uit de poule des doods kunnen treffen. Lees hier hoe de vork in de steel zit.

Wedstrijden 

Tsjechië - Engeland (21.00 uur)
Groep D maakt zich vandaag op voor de laatste wedstrijden. Tsjechië en Engeland hebben, met ieder vier punten, de beste papieren. Beide landen hebben aan een puntje genoeg voor het bereiken van de laatste ronde. Omdat Tsjechië en Engeland ook nog eens tegenover elkaar staan, ligt een akkoordje op de loer.

Kroatië - Schotland (21.00 uur)
Kroatië en Schotland hebben alleen baat bij een overwinning. Bij een gelijkspel liggen beide landen er sowieso uit. Zelfs bij een overwinning is er nog geen zekerheid. Wanneer Tsjechië en Engeland het inderdaad op een salonremise gooien, komt de winnaar van Kroatië - Schotland in de wachtkamer te zitten en moet het duimen voor een plekje bij de vier beste nummers drie.

Voetbal op tv[/h2]

20.00 uur: De Oranjezomer, SBS 6 - talkshow
21.00 uur: Tsjechië - England, NPO 1 - live verslag EK
21.00 uur: Kroatië - Schotland, NPO 3 - live verslag EK
22.55 uur: De Oranjezomer, SBS 6 - talkshow
23.00 uur: Studio Europa, NPO 1 - nabeschouwing EK-duels

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd