Lokhoff zet deur op een kier voor spraakmakende rentree

21 juni 2021, 09:41

Een spraakmakende rentree van Ton Lokhoff bij NAC Breda is weer een stapje dichterbij. De hoofdpersoon zelf zet de deur op een kier. Lokhoff stapte vorige week uit onvrede op, maar na het vertrek van trainer Maurice Steijn is de situatie veranderd. "Praten kan altijd", aldus Lokhoff.

"Het gaat goed met me", zegt Lokhoff tegen BN/DeStem. "Het was hectisch. En ik heb veel reacties gehad. Logisch na alles wat er gebeurd is. Na zoveel jaar eindelijk terugkeren, voor drie jaar tekenen en dan na 2,5 maand weg. Thuis heb ik erover gepraat en de tijd genomen om een afgewogen beslissing te nemen. Verder wil ik het laten rusten. Er is al zoveel over gezegd en geschreven."

De achterban van NAC wil niets liever dat Lokhoff terugkeert in zijn functie. "Voor mij is het heel makkelijk. NAC is mijn club. Dat zal niet veranderen. Ik ben teruggekomen om de club te helpen. In Duitsland werd ik gewaardeerd en had ik het prima naar mijn zin. Een jaartje langer zonder de familie had ik zonder meer gered."

Maar toen meldde zijn jeugdliefde zich. "Dat NAC aan de bel trok, was de reden dat ik ben vertrokken uit Wolfsburg. Iedereen weet dat ik een vrij open persoon ben. Praten kan altijd. Nooit heb ik ergens de deur dichtgedaan. De enige keer dat ik gezegd heb dat ik stop was als voetballer toen ik 36 jaar was. Ik ben niet weg en blijf in Prinsenbeek wonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen