Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Deschamps verdedigt zeer bekritiseerde Benzema

Deschamps verdedigt zeer bekritiseerde Benzema

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 juni 2021 – Karim Benzema keerde voor dit EK terug in de selectie van de nationale ploeg van Frankrijk. Jarenlang werd hij genegeerd vanwege een vermeende afpersingszaak, maar daaronder werd een streep gezet: hij keerde terug. Maar was hij bij Real Madrid nog in ongekende vorm dit seizoen, laat hij bij Frankrijk veel minder zien.

Toch heeft bondscoach Didier Deschamps het vertrouwen uitgesproken in de ervaren aanvaller na de remise tegen Hongarije. "Benzema heeft veel ervaring en zal geen enkele twijfel hebben over zichzelf", lichtte de bondscoach toe. De trainer steunde zijn pupil openlijk, misschien ook wel omdat er veel kritiek was op de spits van Real Madrid. Voor de pauze had hij de score moeten openen, maar liet een grote kans missen.

"Hij heeft heel goede dingen gedaan vandaag, maar het ontbreekt bij hem aan een doelpunt", weet de coach over het optreden van Benzema. "Hij weet dat mensen willen dat hij scoort en hij weet ook dat het daar om draait." In de binnen- en buitenlandse media scoorde de aanvaller onvoldoendes. La Gazzetta dello Sport gaf hem een 5 (een error bij zijn kans voor rust), bij de BBC kreeg hij een 4,4 en Marca beoordeelde hem met één ster, op een schaal van drie. 

Lees ookInternationale media hard voor Frankrijk, Pavard krijgt een '2'

Uit de statistieken van Opta bleek dat Benzema mede door zijn optredens tot dusver bijna de speler is met de meeste schoten op een EK, zonder te scoren (30 pogingen). Alleen Andrés Iniesta (34 schoten) en Clarence Seedorf (33 schoten) schoten vaker zonder een treffer. Mocht de ervaren spits niet tot scoren komen tijdens zijn wedstrijden dit toernooi, dan is de kans groot dat hij over de middenvelder heen gaat op het lijstje.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd