Gedegradeerd ADO Den Haag gooit technische staf op de schop

19 juni 2021, 16:09

Transfernieuws en toch ook niet bij ADO Den Haag: de club heeft in een persbericht naar buiten gebracht dat Ruud Brood 'gewoon' trainer blijft voor het komende voetbaljaar, ondanks de degradatie. Wel gaat de technische staf op de schop en moet bijvoorbeeld Adrie Bogers vertrekken. Edwin Grünholz keert terug bij de club, Giovanni Franken wordt doorgeschoven.

Dat heeft ADO Den Haag zaterdagmiddag bekend gemaakt. 'ADO Den Haag en Brood hadden de afspraak om na het seizoen met elkaar om tafel te gaan om de onderlinge samenwerking te evalueren. Tijdens dit gesprek is gebleken dat er voldoende perspectief aanwezig is om verder met elkaar door te gaan', schrijft het over hoofdcoach Brood, die destijds het stokje overnam van de ontslagen Aleksandar Rankovi?.

Verdere veranderingen in de technische staf zijn bijvoorbeeld de komst van keeperstrainer Raymond Mulder, die de rol van Hans Segers overneemt. Verder keren Ajey Raghosing en videoanalist Koen Berkheij ook niet terug in de Eerste Divisie. Voor Brood wordt zijn technische staf behoorlijk anders, maar hijzelf krijgt het vertrouwen om ADO Den Haag weer terug naar de Eredivisie te brengen. 

Technisch manager

Verder heeft de club ook een oplossing gevonden voor het feit dat er nog altijd geen nieuwe technisch directeur is gevonden. Academy Director Albert van der Dussen wordt op interim-basis naar voren geschoven om de selectie van Brood voor het komende seizoen op oorlogssterkte te maken. Daarmee zijn er heel veel posities weer ingevuld in de Hofstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen