NEC
1 – 4
Feyenoord
PSV
0 – 0
Ajax

Ook Bazoer, Van Rhijn, Chong en Malacia kiezen voor Curaçao

Ook Bazoer, Van Rhijn, Chong en Malacia kiezen voor Curaçao

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 juni 2021 – De selectie van Curacao begint steeds meer vorm te krijgen. Waar eerder onder meer Eloy Room en Vurnon Anita kozen voor een interlandloopbaan bij het land van hun roots, krijgt bondscoach Guus Hiddink de komende maanden flink wat versterking van voormalig Nederlands (jeugd)internationals.

Zo heeft de bond Riechedly Bazoer opgenomen in de voorselectie voor de Gold Cup. De ex-Ajacied speelde in het verleden zes interlands voor Oranje en leek een vaste waarde te worden, maar bij VfL Wolfsburg en FC Porto raakte zijn carrière in verval. Als uitblinker van Vitesse mocht hij dit seizoen weer stiekem dromen van Oranje, maar hij lijkt dus voor Curacao te kiezen. 

Dat doet ook Ricardo van Rhijn, in het verleden goed voor acht duels namens Nederland. Ook de jeugdinternationals Tyrell Malacia, Tahith Chong en Lutsharel Geertruida gaan uitkomen voor het land waar Guus Hiddink bondscoach is. Hiddink krijgt eveneens de beschikking over tweevoudig Oranje-klant Joshua Brenet. Hiddink kan inmiddels een fraai elftal formeren.

Mogelijk elftal
Eloy Room; Cuco Martina, Ricardo van Rhijn, Joshua Brenet, Lutsharel Geertruida, Tyrell Malacia; Riechedly Bazoer, Juninho Bacuna, Vurnon Anita; Leandro Bacuna, Tahith Chong

gerelateerd