'Bayern wil Dumfries, maar schrikt van vraagprijs'

19 juni 2021, 09:45

Denzel Dumfries lijkt deze zomer de clubs voor het uitkiezen te hebben. De aanvoerder van PSV is bezig aan een ijzersterk Europees kampioenschap en was in de eerste twee duels van de groepsfase trefzeker. De Eindhovenaren hopen de hoofdprijs te incasseren voor de rechtsback, maar niet iedereen is bereid om tot het uiterste te gaan.

Volgens Sky Sports Deutschland houdt Bayern München de ontwikkeling van de 25-jarige verdediger nauwlettend in de gaten. Die club is echter niet van plan om de clubkas van PSV maximaal te spekken. De Duitse recordkampioen zocht al contact met zaakwaarnemer van Mino Raiola, maar is geschrokken van de vraagprijs. 

Aanvankelijk verlangde PSV een bedrag van tussen de twaalf en vijftien miljoen euro voor de rechtsachter, maar door zijn prestaties op het EK is zijn waarde naar verluidt flink gestegen. Bayern München heeft echter een grens getrokken. Voor meer dan vijftien miljoen euro wil het de voormalig verdediger van Sparta en SC Heerenveen niet oppikken. Ook Everton houdt zijn situatie in de gaten.

Tijdens het laatste eindtoernooi waar Oranje aan deelnam, het WK van 2014, speelde Dumfries nog bij de amateurs van Barendrecht. Kort daarna verdiende hij een kans bij Sparta, waar hij zich in de kijker speelde. Inmiddels staat zijn teller op 21 interlands namens Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen