'Tottenham Hotspur komt bij zoektocht wéér uit bij Ten Hag'

19 juni 2021, 08:30   Bijgewerkt: 19 juni 2021, 08:45

Erik ten Hag kan nog altijd de overstap maken naar Tottenham Hotspur. De succescoach van Ajax, die de afgelopen maanden al meermaals aan de Londense topclub werd gelinkt, wordt opnieuw in verband gebracht met een overstap. De club is op zoek naar een opvolger van de dit seizoen ontslagen José Mourinho, een zoektocht die dramatisch verloopt.

Eerder leek de aanstelling van Paulo Fonseca zeer dichtbij. Hij moest de overstap maken van AS Roma naar de Spurs, terwijl Mourinho juist de omgekeerde weg bewandelt. Alles leek in kannen en kruiken, maar de deal liep uiteindelijk alsnog stuk. Ook de gesprekken met Gennaro Gattuso leverden niet het gewenste resultaat op. De achterban zag zijn komst niet zitten. Ook de deal met Antonio Conte ging niet door.

Momenteel zingt de naam van Ernesto Valverde rond, maar Tottenham heeft zich nog niet officieel gemeld bij de 57-jarige Spanjaard, die tussen 2017 en 2020 aan het roer stond bij FC Barcelona. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano komt Spurs daarom opnieuw uit bij het duo dat het al langere tijd wil hebben: Ralf Rangnick en Erik ten Hag.

De komst van een van die twee coaches is echter 'gecompliceerd'. Ten Hag zette aan het eind van afgelopen seizoen verrassend zijn krabbel onder een nieuw contract in Amsterdam en leek daarmee een signaal af te geven dat hij in de Eredivisie wil blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen