Zlatan nog twee maanden uit de roulatie na succesvolle ingreep

18 juni 2021, 22:06

Zlatan Ibrahimovic is vrijdag geopereerd aan zijn linkerknie. De spits van AC Milan raakte ruim een maand geleden geblesseerd en moest daarom een streept zetten door het EK met Zweden. Nu kan hij beginnen aan zijn revalidatie en hoopt zijn club hem over twee maanden terug op het veld te zien.

Milan meldt via de clubkanalen dat Ibrahimovic in Rome op succesvolle wijze onder het mes is gegaan. Daar was ook een medisch expert van de club bij aanwezig. Volgens Milan mag de routinier over vier weken weer rennen. Een rentree op het voetbalveld zal naar verluidt acht weken. Het nieuwe seizoen van de Serie A begint dit jaar op zondag 22 augustus.

Ibrahimovic was afgelopen seizoen regelmatig afwezig en speelde uiteindelijk slechts negentien competitiewedstrijden namens Milan. Daarin was hij wel goed voor liefst vijftien treffers. De Italiaanse grootmacht eindigde op de tweede plek in de Serie A en maken zich dus eindelijk weer eens op voor de Champions League. Dat wil Ibrahimovic natuurlijk niet missen.

De Zweed wordt later dit jaar veertig en heeft bij Milan nog een contract tot medio 2022. Het is nog niet duidelijk wat hij daarna gaat doen. De ex-speler van onder meer Ajax, FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester United zou momenteel eigenlijk met de nationale ploeg actief zijn op het EK. Die rentree ging door de knieblessure helaas niet door.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen