Spanje beschikt daags voor tweede duel weer over Busquets

18 juni 2021, 11:22

Goed nieuws voor de nationale ploeg van Spanje: Sergio Busquets is weer inzetbaar. De ervaren spelverdeler van FC Barcelona ontbrak afgelopen week door een coronabesmetting, maar heeft inmiddels een negatieve test afgelegd. Zodra aan alle gezondheidsprotocollen is voldaan, sluit hij weer aan bij de groep.

Dat meldde de Spaanse bond vrijdagochetnd op de eigen website. Busquets zal zich in de loop van de dag in het Spaanse kamp melden en zal vervolgens met de ploeg meereizen naar Sevilla, waar de ploeg het morgen opneemt tegen Polen. Het lijkt gezien zijn trainingsachterstand wel onwaarschijnlijk dat hij in deze wedstrijd al in de basis zal starten.

Het gemis van Busquets was groot, te meer omdat het in de relatief nieuwe Spaanse ploeg toch al ontbreekt aan ervaring. Zo zag Busquets vanuit zijn thuisisolatie hoe zijn ploeggenoten het stugge Zweden in de openingswedstrijd niet over de knie kregen (0-0). De wedstrijd tegen Polen moet worden gewonnen om niet serieus risico te lopen de op papier eenvoudige poule niet te overleven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen