'PSV'er Romero medisch gekeurd, Groningen aast op flankspeler'

'PSV'er Romero medisch gekeurd, Groningen aast op flankspeler'

18 juni 2021 – Terwijl het EK in volle gang is, zijn de clubs momenteel bezig in het transfergeweld. Daarin lijkt PSV (tijdelijk) afscheid te hebben genomen van Maximiliano Romero. De Argentijn is gesignaleerd in Udine en lijkt medisch gekeurd te gaan worden bij Udinese. Romero werd voor miljoenen door PSV uit Argentinië gehaald, maar hij kwam niet verder dan twee Eredivisiewedstrijden.

Tussendoor werd Romero al een keer verhuurd aan zijn oude ploeg Velez Sarsfield waar hij het niet onverdienstelijk deed. Na zijn terugkeer bij PSV draaide hij een goede voorbereiding, maar raakte hij zwaar geblesseerd. Transferspecialist [iGianluca Di Marzio ]kwam met foto's naar buiten van Romero in Udine. Hij claimt dat hij momenteel medisch wordt gekeurd, hij gehuurd zal worden en dat daarbij een optie tot koop is bedongen.

Groningen aast op flankspeler
Ook is er een transfernieuwtje uit Groningen, want de club heeft interesse in een Kroatisch jeugdinternational volgens Voetbal International. Marin Sverko is 23 jaar, kan op alle posities op de linkerflank uit de voeten en speelt momenteel voor Saarbrücken in de Duitse 3. Bundesliga. Daarbij lijkt Groningen voor te sorteren op een vertrek van Gabriel Gudmundsson, waarvoor veel interesse is.

Ohio verlaat Vitesse vroegtijdig
Net als PSV neemt ook Vitesse afscheid van een speler. Noah Ohio werd gehuurd van RB Leipzig, maar er is 'in goed overleg' besloten om zijn doorlopende huurovereenkomst per direct af te breken, zo meldt De Gelderlander. De 18-jarige Nederlander kwam dit seizoen tot vier optredens in de hoofdmacht van Vitesse, maar heeft daarin dus niet voldoende indruk gemaakt op de clubleiding.

gerelateerd