Eriksen appte Deense ploeg direct na duel met België

17 juni 2021, 22:41

Christian Eriksen heeft donderdagavond direct na de wedstrijd tussen zijn Deense ploeggenoten en België van zich laten horen. Hij stuurde zijn teamgenoten een bericht, waarin hij hen liet weten dat ze ongelofelijk goed hadden gespeeld. Dat vertelde Martin Braithwaite na afloop van de wedstrijd. 

"Hij heeft ons een bericht gestuurd in de Whatsapp-groep", werd Braithwaite geciteerd door het Deense BT. "Hij schreef: 'jullie zijn zo ongelofelijk goed'." Die woorden kon ook een trotse bondscoach Kasper Hjulmand beamen. "Een paar dagen geleden vocht hier een van hun beste vrienden voor zijn leven. Dan is dit een geweldige prestatie. We hebben onze emoties en de steun van de fans vertaald naar een fantastisch optreden op het veld."

Denemarken verloor uiteindelijk met 1-2 van België, maar duidelijk was dat trots overheerste. De Denen legden enorm veel passie op de mat, wat ook bij de bondscoach niet onopgemerkt bleef. "Er zijn niet veel ploegen die dit kunnen. De spelers concentreerden zich op de wedstrijd, met Christian in gedachten en in het hart. Ze speelden fantastisch."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen