'Ajax en Arsenal akkoord over Onana, AS Monaco ook interesse'

'Ajax en Arsenal akkoord over Onana, AS Monaco ook interesse'

17 juni 2021 – De toekomst van Ajax-keeper Andre Onana blijft een heet hangijzer in Amsterdam. De doelman kwam donderdagavond ook weer naar voren in de diverse geruchten. In Engeland kwam een gerucht naar buiten dat hij rond zou zijn met Arsenal en dat dát de club is waar hij graag heen wil. Vanuit Frankrijk werd gesteld dat AS Monaco zich ook gaat melden in Amsterdam.

Vanuit Engeland wordt geschreven dat er na de uitspraak van het CAS vaart achter de zaak werd gezet door beide clubs en dat er inmiddels al een akkoord bereikt zou zijn. Welk bedrag er op tafel moet komen voor de Kameroener, die in elk geval tot het einde van dit kalenderjaar niet in actie mag komen na zijn dopingschorsing, is niet bekend. Zeker is dat de geruchtenstroom rondom hem nog niet snel zal gaan liggen, aangezien hij zelf deze zomer een transfer wil maken. 

Lees ook: 'Veel belangstelling voor Onana, Arsenal moet snel handelen'

Ligue 1-interesse
Vanuit Franse geruchtenmedia en vanuit Kameroen werd er ook serieus gesproken over de interesse uit de Ligue 1 voor de Ajacied. Olympique Marseille zou géén interesse hebben, maar AS Monaco wordt wel serieus tot de kanshebbers gerekend voor Onana. Hijzelf zou een lichte voorkeur hebben om naar de Premier League te gaan, maar ook Frankrijk wordt zeker niet uitgesloten.

gerelateerd