'FC Barcelona geeft gehoor aan contractwens van Memphis'

17 juni 2021, 15:49

De transfer van Memphis Depay naar FC Barcelona is in kannen en kruiken. Dat verzekert Voetbal International. Het enige wat nog ontbreekt is een officiële aankondiging van Barcelona zelf. Volgens berichten uit Spanje tekent de aanvaller van het Nederlands elftal voor twee seizoenen in plaats van drie.

Het tweejarige contract is een wens van Memphis zelf, weet Mundo Deportivo. In een eerder stadium was er sprake van een driejarige verbintenis. De reden dat hij voor Barça kiest is Ronald Koeman. Memphis weet ook dat zodra de resultaten tegenvallen, Koeman op de schopstoel komt te zitten. Met een contract voor twee jaar houdt de 27-jarige Oranje-international beter de controle over zijn toekomst. Wellicht dat er later nog een derde jaar bij komt.

Dat Memphis dolgraag onder Koeman voetbalt, benadrukt MD nog maar eens. Volgens de Catalaanse sportkrant lagen er financieel aantrekkelijker aanbiedingen van Paris Saint-Germain, Juventus en Internazionale op tafel, maar is de aanwezigheid van de oud-bondscoach in Camp Nou cruciaal geweest voor de aanstaande transfer.

Koeman nam gisteren (woensdag) al een voorschot op de komst van Memphis. Voor de oefenmeester wordt hij na Eric Garcia en Sergio Agüero de derde aanwinst voor komend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen