Ramos raakt emotioneel en geeft Real schuld van vertrek

17 juni 2021, 13:51   Bijgewerkt: 17 juni 2021, 14:19

In een speciaal belegde persconferentie heeft Sergio Ramos vandaag (donderdag) gereageerd op zijn vertrek bij Real Madrid. Tijdens zijn toelichting hield de verdediger zijn emoties niet in bedwang. "Emoties waren onvermijdelijk, ik had heel graag in Santiago Bernabeu afscheid genomen", sprak de 35-jarige verdediger, die naar eigen zeggen nooit de intentie had Real te verlaten.

Het vertrek bij Real betekent nog niet dat Ramos' carrière ten einde is. "Ik hoop dat ik de komende jaren mijn beste niveau kan laten zien en prijzen kan winnen", zegt de Spanjaard, die zestien jaar voor de Koninklijke speelde. "Dit is geen afscheid, maar een 'tot ziens'. Vroeg of laat keer ik zeker terug."

Ramos deed ook uit de doeken hoe de onderhandelingen zijn verlopen. "Ik wilde met twee jaar verlengen, maar de club bood mij één seizoen aan. Ik accepteerde dat aanbod met salarisverlaging, toen kreeg ik te horen dat er geen aanbod meer was en er een vervaldatum gold. Hier wist ik niets van." Volgens Ramos heeft hij een vader-zoon relatie met voorzitter Florentino Perez, maar "ik wil geen confrontatie, maar wel de waarheid vertellen."

Lees ook: Welke clubs worden in verband gebracht met Ramos?

Waar de toekomst van Ramos ligt, is voorlopig nog ongewis. De beide clubs uit Manchester worden genoemd, waarvan City serieuzer lijkt. Daarnaast zou Paris Saint-Germain Ramos een ideale opvolger vinden voor Thiago Silva, die vorig jaar al vertrok uit Parijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen