Oud-PSV'er zet al op 28-jarige leeftijd punt achter spelerscarrière

17 juni 2021, 08:38

De spelerscarrière van Oscar Hiljemark (op archiefbeeld) zit erop. De oud-PSV'er is pas 28 jaar. Aanhoudend blessureleed heeft hem doen besluiten zijn loopbaan te beëindigen. De Zweed gaat zich richten op een trainerscarrière. Hij voegt zich bij de trainersstaf van zijn huidige club Aalborg BK. Hiljemark maakte zijn besluit bekend via Instagram.

In zijn periode bij PSV tussen 2013 en 2015 lukte het Hiljemark nooit een vaste basisspeler te worden. De Scandinaviër speelde in totaal 65 duels voor de Eindhovenaren. Het hoogtepunt was de landstitel in het seizoen 2014/2015. Het Eindhovens Dagblad weet nog dat de 28-voudig international van Zweden in zijn PSV-periode te maken had met een natuurlijke vergroeiing van zijn heup en hij daaraan geopereerd is.

Na zijn PSV-tijd speelde Hiljemark nog voor Palermo, Genoa, Panathinaikos, Dinamo Moskou en Aalborg. 'Vandaag heb ik een van de grootste beslissingen van mijn leven genomen. De afgelopen maanden verliepen niet zoals gepland. Ik ben tot de conclusie gekomen om mijn carrière te beëindigen', aldus Hiljemark.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen