Interne strijd bij NAC bereikt kookpunt: Lokhoff stapt op

16 juni 2021, 20:26

Ton Lokhoff is opgestapt als technisch directeur van NAC Breda. Slechts twee en een halve maand na zijn aanstelling levert het clubicoon zijn contract in. Lokhoff kan niet door één deur met algemeen directeur Mattijs Manders en trainer Maurice Steijn en pakt daarom nu al zijn biezen.

Het is nog maar iets meer dan 24 uur geleden dat de Raad van Commissarissen dat de hoofdrolspelers van de interne strijd 'als volwassenen' de onderlinge geschillen moeten oplossen. Lokhoff ziet echter geen mogelijkheden om tot een vruchtbare samenwerking te komen. "Ik had me er veel van voorgesteld, maar helaas is het anders gelopen en dat is de realiteit. Ik wens de technische staf, spelers, directie en supporters het allerbeste toe", laat hij weten.

Bij monde van Manders geeft de directie aan het vertrek van Lokhoff te betreuren. "Wij respecteren de wens van Ton natuurlijk en gaan in goede harmonie uit elkaar. Ik wil hem mede namens de RvC en aandeelhouders bedanken voor zijn inzet voor de club. NAC zal de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur zo snel mogelijk opstarten."

Eerder vertrok Sydney van Hooijdonk al bij NAC omdat hij niet door één deur kan met Steijn. "Ik moet aan mijn toekomst denken en dat is niet met Steijn als trainer. Dat lijkt me duidelijk. Ik hoef niet alles te spelen en ik zal nooit een basisplaats eisen. Maar een klein beetje meer vertrouwen, was fijn geweest", gaf hij aan in BN De Stem.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen