Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Management biedt Van de Beek aan bij FC Barcelona'

'Management biedt Van de Beek aan bij FC Barcelona'

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 juni 2021 – FC Barcelona moet na de afzegging van Georginio Wijnaldum zijn zoektocht naar een nieuwe middenvelder voortzetten. Volgens Sport zijn de afgelopen dagen meerdere spelers aangeboden bij de Catalaanse grootmacht. Een van hen is Donny van de Beek, die bij Manchester United op een zijspoor zit.

De overgang van Wijnaldum naar Barcelona leek een kwestie van tijd, maar de club van trainer Ronald Koeman werd op het laatste moment afgetroefd door Paris Saint-Germain. De dertigjarige middenvelder gaf aan lang te hebben onderhandeld met Barça, maar PSG toonde zich slagvaardiger. "Ik moet eerlijk zeggen dat ook ik dacht dat ik naar Barcelona zou gaan. Dat was lang de enige club die echt geïnteresseerd was", vertelde hij.

Het is niet ondenkbaar dat Van de Beek voor Barça het alternatief voor Wijnaldum wordt. Het management van de 24-jarige middenvelder die door een blessure het EK mist, zou Barcelona hebben verteld dat Van de Beek wel te verleiden is voor een transfer naar Camp Nou, zelfs als het om een tijdelijke overgang zou gaan. Van de Beek is niet tevreden over het gebrek aan speeltijd bij United en zou daarom zijn heil (tijdelijk) elders willen zoeken.

Van de Beek is volgens bovengenoemde Spaanse krant niet de eerste en zeker ook niet de laatste speler die wordt aangeboden bij Barcelona. Hoewel het management nog geen officiële reactie heeft gekregen van de Catalaanse club, lijkt Barça op zoek te zijn naar een speler met een ander profiel. Een beslissing is echter nog niet genomen. Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd