De Jong over loting: "PSV en Galatasaray aan elkaar gewaagd"

16 juni 2021, 16:00

John de Jong heeft gereageerd op de loting van PSV voor de tweede voorronde van de Europa League. De Eindhovenaren werden woensdagmiddag in het Zwitserse Nyon gekoppeld aan Galatasaray, de nummer twee van het voorbije seizoen in de Turkse competitie.

"We staan voor een mooie uitdaging", aldus de directeur voetbalzaken van PSV via het officiële clubkanaal. "Galatasaray is afgelopen jaar als tweede geëindigd in de Turkse competitie. Het is op dit moment uiteraard nog lastig om aan te geven wat het exacte niveau van Galatasaray is, maar uit het resultaat van afgelopen seizoen mag je opmaken dat zij en PSV aan elkaar gewaard zijn."

PSV moet in totaal drie rondes overleven om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Gaat het in de tweede voorronde al mis, dan wacht de derde voorronde van de Europa League. "Wij hebben de ambitie om de groepsfase van de Champions League te halen en daarvoor zal alles, wanneer de selectie op 25 juni aan de voorbereiding begint, in het teken staan."

De Eindhovenaren hebben zich voor volgend seizoen al versterkt met Joël Drommel, Phillipp Mwene en André Ramalho. Het ligt in de lijn der verwachting dat Marco van Ginkel binnenkort ook wordt toegevoegd aan de selectie van trainer Roger Schmidt. PSV hoopt zich bovendien te versterken met Davy Pröpper, die nu nog op de loonlijst staat bij Brighton & Hove Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen