Pogba doet Ronaldo na en haalt bier weg op perspraatje

Pogba doet Ronaldo na en haalt bier weg op perspraatje

16 juni 2021 – Paul Pogba heeft na de wedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland een flesje bier weggehaald bij de persconferentie. De middenvelder stond de pers te woord na de gewonnen EK-wedstrijd, maar verwijderde eerste het flesje Heineken van tafel. Eerder deed Cristiano Ronaldo dat met een flesje van Coca-Cola.

De actie van Ronaldo leidde voorafgaand aan de wedstrijd tussen Hongarije en Portugal voor veel reacties. De superster van Portugal verwijderde twee flessen cola van tafel en zette een flesje water neer. Daar was Coca-Cola, een belangrijke sponsor van het EK, niet blij mee. De marktwaarde ging met liefst 3,3 miljard euro naar beneden.

Pogba deed zijn Portugese collega dinsdagavond na door een Heineken weg te halen. De middenvelder van Frankrijk had daar echter geen boodschap bij en ging verder met de persconferentie. Pogba is al een tijdje overtuigd moslim. Hij werd uitgeroepen tot Man of the Match tijdens de met 1-0 gewonnen groepswedstrijd tegen Duitsland.

Binnenkort staan Ronaldo en Pogba ook tegenover elkaar op het EK. Tijdens de laatste groepswedstrijd speelt Portugal namelijk tegen Frankrijk. Beide landen begonnen het toernooi met een overwinning. Pogba werd na het treffen met de Duitsers ook aan de tand gevoeld over een incident met Antonio Rüdiger, die zijn tegenstander zacht leek te bijten.

gerelateerd