'Jol ziet af van koop ADO, drie partijen blijven over'

15 juni 2021, 19:44   Bijgewerkt: 18 juni 2021, 13:36

Martin Jol is afgehaakt als koper van ADO Den Haag. Het clubicoon leek de club twee weken geleden nog in handen te krijgen, maar hij is volgens Omroep West nu van gedachten veranderd. Jol heeft zijn besluit kenbaar gemaakt aan Jeroen Reiziger, ADO's herstructureringsdeskundige. Met het afhaken blijven er nog drie partijen over.

ADO Den Haag hoopt deze week wereldkundig te maken wie de nieuwe eigenaar wél wordt. De overgebleven kanshebbers zijn Hagenaar Jeroen Lentze, Voorburger Ad Nederlof en het Amerikaanse World Soccer Holdings (WHS). Met die laatste partij had grootaandeelhouder United Vansen eerder nog een akkoord. De Nederlandse aandeelhouders hebben de voorkeur voor een Nederlandse eigenaar.

Aan het begin van deze maand werd nog gemeld dat het er alle schijn van had dat Jol de Residentieclub in handen zou krijgen. United Vansen had hierover een akkoord en moesten Stichting Toekomst ADO Den Haag (STA) en vereniging HFC ADO Den Haag (HFC) als Nederlandse aandeelhouders nog hun fiat geven.

Lees terug: Jol toch hard op weg om eigenaar van ADO te worden

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen