Hongarije kan borst natmaken: dit is de opstelling van Portugal

Hongarije kan borst natmaken: dit is de opstelling van Portugal

15 juni 2021 – Hongarije kan zich opmaken voor de eerste van drie loodzware wedstrijden. In poule F, de zogenoemde Poule des Doods, is Portugal de eerste tegenstander. De elf namen waarmee de Portugezen aantreden zijn bekend en zullen voor Hongarije weinig hoop bieden. 

Uiteraard is Cristiano Ronaldo de blikvanger van Portugal, maar ook zijn collega's voorin zijn spelers om op te letten. Liverpool-aanvaller Diogo Jota zal zoals het ernaar uit ziet in de spits spelen, met naast Ronaldo ook Bernardo Silva op de flank. Bruno Fernandes, smaakmaker van Manchester United, speelt samen met William Carvalho en Danilo op het middenveld.

Achterin spelen Pepe en Rúben Dias centraal, is Nélson Semedo de rechtsback en neemt Raphaël Guerreiro op linksachter de plek van de door afgehaakte João Cancelo over. Rui Patrício verdedigt zoals gebruikelijk het doel van de Portugezen. 

Zo levert de opstelling van de Portugezen weinig verrassingen op, maar kan Hongarije wel de borst vast natmaken. Wel beschikken de Hongaren over de steun van liefst 67.000 supporters die vanavond in de Puskás Aréna aanwezig mogen zijn. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Het andere duel in groep F, de topper tussen Frankrijk en Duitsland, vindt om 21.00 uur plaats. 

Opstellingen:
Hongarije: Gulásci; Botka, Orbán, Szalai; Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schäfer, Fiola; Szalai, Sallai
Portugal: Patrício; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, Carvalho, Fernandes; Ronaldo, Jota, Silva

gerelateerd